Blog

Aprenent en companyia aquest estiu

Quan es tracta d’aprendre un idioma, et consideres autodidacta o prefereixes comptar amb professors i companys per a practicar? 

És veritat que a Internet pots trobar eines per a practicar alguns aspectes d’una llengua, però és molt difícil encertar pel teu compte quan has d’introduir-te en els distints aspectes de la gramàtica i el lèxic. I la revisió? Moltes vegades hi haurà més d’una resposta correcta en un exercici, que un sistema automatitzat no avaluarà correctament (per exemple, en redactar un text complet). A l’hora de practicar el llenguatge oral, tens més opcions per a escoltar (veure pel·lis, sèries, escoltar podcasts…), però poques per a conversar. 

Si vols aprendre un idioma en profunditat, el millor és combinar una pràctica constant pel teu compte amb cursos i programes d’aprenentatge professionals. Si no tens molt temps, el Centre d’Idiomes ofereix cursos durant l’estiu perquè pugues compaginar l’aprenentatge d’idiomes amb els estudis o amb el teu treball. Els cursos de valencià de juliol estan pensats per a qui necessite refrescar coneixements o iniciar-se en la llengua de manera ràpida i dinàmica. I tindràs l’oportunitat de desenvolupar la comprensió i expressió del valencià, de forma oral i escrita. Treballaràs amb materials propis del Centre pensats per a tu; i tenint en compte les pautes lèxiques i gramaticals de la CIEACOVA i la JQCV perquè no tingues problemes a l’hora d’examinar-te.

També tindràs l’oportunitat d’aprendre altres idiomes des de nivells bàsics - com l’italià o l’espanyol- o reforçar el teu anglés amb el programa English Summer per a nivells intermedis i superiors. A què esperes? Aprofita i gaudeix de l’estiu al Centre d’Idiomes!

Nivel: