Blog de Comunicación_editor

Descubre al asesino en la fiesta de Halloween del Centro de Idiomas UMH

Durante una reunión en el Centro de Idiomas se oye un grito que proviene de una de las aulas del colegio. Son las 18:30. Minutos más tarde, hallan el cuerpo de la maniática profesora de inglés Eliza McGowan. El cuerpo presenta un golpe en la cabeza. Eliza ha sido asesinada.

¿Quién es el culpable?

¿Tienes algo que esconder?

Participa en el Cluedo en vivo que hemos organizado en la FIESTA DE HALLOWEEN del Centro de Idiomas y descubre al asesino.

¡Te esperamos!

La pólvora, factor comú de les nits més especials per als il·licitans i alteans

Els focs artificials són un dels reclams de la cultura valenciana. La pólvora és, sens dubte, símbol de celebració i festivitat. Cada vegada que se celebra un acte a la Comunitat sempre hi ha traques, castells de focs, mascletades o algun que altre coet.

CieaCOVA, anatomia d’un examen

Coneix i venceràs. La millor estrategia per a preparar un examen és saber de bestreta com funciona cada prova, quin tipus de preguntes fan els examinadors o quins criteris utilitzen per a corregir. Si necessites acreditar el teu nivell de valencià, saber a quin tipus de prova t’enfrontes i practicar amb professors especialitzats, sempres és la millor opció.