valencià

La directora de Formación de la Fundación UMH, entidad gestora del Centro de Idiomas, Ana Esclapez, se ha desplazado hasta San Vicente del Raspeig para estrechar lazos con la academia aCCadem Group y colaborar en acciones que ayuden a reforzar la difusión de sus cursos de idiomas.

Para ello, Esclapez se ha reunido con el CEO de este centro, Juan Guerrero, con quien ha dialogado sobre diferentes acciones dirigidas a impulsar su objetivo común: potenciar la formación de idiomas en la sociedad.

Sovint, quan parlem de gastronomia valenciana ens ve al cap la paella. I és que... qui no ha menjat mai una bona paella?

No obstant això, la gastronomia valenciana no sols compta amb aquest plat, sinó que té desenes d’elaboracions suculentes i pròpies que formen part de la idiosincràsia de la terra.

Hui satisfarem els més golosos, ja que parlarem dels dolços més típics de la Comunitat Valenciana.

Coneix i venceràs. La millor estrategia per a preparar un examen és saber de bestreta com funciona cada prova, quin tipus de preguntes fan els examinadors o quins criteris utilitzen per a corregir. Si necessites acreditar el teu nivell de valencià, saber a quin tipus de prova t’enfrontes i practicar amb professors especialitzats, sempres és la millor opció.

Escoltes valencià? Aprendre la gramàtica i l'ortografia és una cosa, però l'ús del llenguatge, l'entonació, els localismes… Tot allò que dóna música i color a una llengua està en la conversa. I hi ha una “patracolada*” d'expressions valencianes que només aprendràs posant l'orella.