Llistat provisional de preinscrits

Tot seguit podeu consultar el llistat provisional de preinscrits en els Cursos de Capacitació en valencià i anglés edició XIII:

  • Preinscrit: significa que tota la documentació aportada és vàlida.
  • Preinscrit condicionat l’alumne preinscrit té documentació pendent de lliurament.
  • Comissió: significa que la documentació de l’alumne ha de ser revisada per una Comissió encarregada d'analitzar si aquesta compleix els requisits exigits per a realitzar el curs.
  • Preinscrit sense convalidació*: significa que l'interessat no ha aportat un document vàlid que acredite la possessió del Títol o Màster Universitari en Formació del Professorat per a l'ESO, Batxillerat, FP i Ensenyança d’idiomes o certificat de Capacitació en una altra llengua per a efectuar la convalidació.
  • Preinscripció no vàlida: significa que l'interessat s’ha preinscrit però no ha aportat la documentació requerida per a la matriculació del curs o que la documentació enviada no és vàlida.

Les persones afectades per aquests indicatius podran aportar nova documentació, si ho creuen convenient, durant el període d'al·legacions (del 20 al 27 de setembre, ambdós inclosos) amb el fi de complir els requisits necessaris per a l'admissió en aquests cursos. Hauran d'enviar la documentació a matricula.capacitacion@idiomasumh.es