Llistat definitiu de preinscrits

Tot seguit podeu consultar el llistat definitiu de preinscrits en la XIII edició de Capacitació en anglès i valencià 2019-2020:

 • Preinscrit: significa que tota la documentació aportada és vàlida.
 • Preinscrit condicionat: significa que el preinscrit té documentació oficial pendent de lliurament.
 • Preinscrit sense convalidació: significa que l'interessat no ha aportat un document vàlid que acredite la possessió del Títol o Màster Universitari en Formació del Professorat per a l'ESO, Batxillerat, FP i EI o certificat de Capacitació en altra llengua per a efectuar la convalidació.
 • Preinscripció no vàlida: significa que l'interessat no ha aportat la documentació requerida per a la matriculació del curs o que la documentació enviada no és vàlida.

PAGAMENTS I MATRICULACIONS

 • El període de pagaments i matriculacions estarà habilitat des de hui, divendres,  4 d'octubre. Durant aquest període els "Preinscrits", "Preinscrits condicionats" i "Preinscrits sense convalidació" poden realitzar el pagament per a formalitzar la seua matrícula i així optar a una plaça en el curs de la XIII edició de Capacitació docent.
 • La formació dels grups estarà sotmesa a un mínim de 30 alumnes per classe i un màxim de 45. 
 • MOLT IMPORTANT:
  Les places s’assignaran per estricte ordre d’arribada dels justificants de pagament mediant el formulari de matriculació, per això, et recomanem realitzar el pagament com abans millor i aportar-ho en el butlletí de matriculació.
  - Si el grup en què et vas preinscriure estiguera complet o no apareguera en el llistat de grups oferits, pots comprovar si queden places disponibles en els altres grups i matricular-te en un altre

INSTRUCCIONS DE PAGAMENT

Pots matricular-te en el formulari que trobaràs en el següent enllaç