Matriculació

Com em matricule?

Si et vols matricular en el programa IRIS per al curs 2019-2020, tens dues vies per a poder fer-ho a partir del 9 de setembre de 2019.

  • Fer el test de nivell. Una vegada completat rebràs un correu electrònic amb el curs assignat i el mode d'accés a la plataforma.
  • Si ja tens un certificat oficial pots accedir emplenant el formulari que trobaràs més avall.

Els alumnes IRIS que van aprovar el curs passat (2018-2019) accediran automàticament al nivell superior, mentre que els alumnes que van suspendre o no es van presentar repetiran el nivell de del curs anterior. Tanmateix, qualsevol alumne pot fer de nou el test de nivell si considera que hauria d'estar en un nivell superior.

Posa't en contacte amb nosaltres si desitges canviar de nivell o si tens qualsevol dubte: iris@idiomasumh.es

Quan comença el curs 2019-2020?

El dilluns, 30 de setembre, començaran les classes presencials del curs 2019-2020, tant per als grups de Grau com per als grups de PDI, PI, PAS, Màster, Doctorat, Alumni i empreses del Parc Científic, tenint en compte que l'examen final tindrà lloc a finals de maig i principis de juny. La formació en línia es realitzarà mitjançant la plataforma interactiva en què els inscrits tindran accés a partir del 30 de setembre. Els horaris i les aules estan publicats en el web.

Test de nivell