Matrícula

Matriculació FINS AL 8 de MARÇ de 2020 (inclòs) (o fins que es completen les places oferides)

La matriculació es realitzarà exclusivament en línia a través del formulari que trobaràs més avall.

No obstant això, el Centre es reserva el dret d'admetre nous alumnes una vegada ha començat el curs, sempre que queden places i si l'estudiant s'adapta tant al nivell acadèmic com al ritme de la classe.

Per matricular-te en aquest curs no és necessari que sigues estudiant de la UMH, ni que tingues cap títol acadèmic determinat. L'únic requisit per inscriure's és ser major d'edat.

Si l'horari que t'interessa està complet, apunta't a la llista d'espera.

INSTRUCCIONS

1. Realitza una transferència bancària per al pagament de taxes corresponent, indicant el teu DNI (amb lletra i sense guió), i el teu nom i cognoms (per exemple: 12345678A Fernández Pérez).

· Compte al Banc Santander de la Fundació UMH (entitat gestora del Centre d'Idiomes UMH):

· IBAN ES22 0049 4333 4621 1001 0161

· Tingues a mà el justificant digitalitzat per adjuntar-lo al formulari d'inscripció.

Tingues en compte que fins que no rebem el justificant de pagament, que hauràs d'enviar a través del formulari d'inscripció, no es considerarà formalitzada la matrícula.

2. Formulari: En cas de trobar-te en algun dels col·lectius que té dret a descompte, hauràs d'adjuntar el document corresponent al formulari d'inscripció.

Després d'enviar el formulari, rebràs una notificació al correu electrònic facilitat per confirmar-te que hem rebut tot correctament. Si en un termini màxim de 24 hores no reps aquesta notificació, per favor, posa't en contacte amb nosaltres.

Si tens qualsevol dubte o pregunta, pots escriure al correu valencia@idiomasumh.es o telefonar-nos al 965 454 567.

Enllaç al formulari