Presentació

Què és i quin és l'objectiu de LLUMH?

L'objectiu del programa LLUMH és promoure i impulsar la formació i l'ús del valencià, llengua oficial de la Comunitat Valenciana. La finalitat és que tota la comunitat UMH adquirisca els coneixements necessaris i certifique el seu nivell en aquesta llengua mitjançant els organismes oficials (Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià, CIEACOVA o EOI).

Aquesta iniciativa està promoguda per la UMH i gestionada pel seu Centre d'Idiomes. LLUMH és un programa formatiu gratuït en Valencià per a la comunitat UMH (Graus, Màsters, Doctorat, Alumni, PDI, PI, PAS, empreses del Parc Científic de la UMH).

Aquest programa semipresencial d'aprenentatge de valencià proporciona formació en línia i dues hores de classes presencials a la setmana (1h de formació general + 1h de classe de “Valencià pràctic”).

La formació en línia es realitzarà a través d'una plataforma interactiva que compta amb contingut d'elaboració pròpia i amb gran quantitat de material audiovisual que farà que l'aprenentatge siga més senzill i dinàmic.

  • L’inici del curs serà el dilluns, 1 d’octubre, que començaran les classes presencials. El curs finalitzarà el dia 24 de maig de 2019.