Matriculació

Com em matricule?

Si et vols matricular en el programa IRIS per al curs 2018-2019, tens dues vies per a poder fer-ho a partir del 17 de setembre de 2018.

  • Fer el test de nivell. Una vegada completat rebràs un correu electrònic amb el curs assignat i el mode d'accés a la plataforma.
  • Si ja tens un certificat oficial pots accedir emplenant el formulari que trobaràs més avall.

Els alumnes IRIS que van aprovar el curs passat (2017-2018) accediran automàticament al nivell superior, mentre que els alumnes que van suspendre o no es van presentar repetiran el nivell de del curs anterior. Tanmateix, qualsevol alumne pot fer de nou el test de nivell si considera que hauria d'estar en un nivell superior.

Posa't en contacte amb nosaltres si desitges canviar de nivell o si tens qualsevol dubte: iris@idiomasumh.es

Quan comença el curs 2018-2019?

El dilluns, 1 d'octubre, començaran les classes presencials del curs 2018-2019 i acabaran el divendres 24 de maig, tant per als grups de Grau com per als grups de PDI, PI, PAS, Màster, Doctorat, Alumni i empreses del Parc Científic, tenint en compte que l'examen final tindrà lloc a finals de maig i principis de juny. La formació en línia es realitzarà mitjançant la plataforma interactiva en què els inscrits tindran accés a partir de l'1 d'octubre. Els horaris i les aules estan publicats en el web.

Test de nivell